Det var varmt og langt i Atlanterhavsløpet i dag. 78 i proffklassen og 150 i trimklassen  startet i et meget varmt vær som kom . Det ble en hard tørning for mange, der noen som er i skikkelig form sa at dette løpet i dag var det hardeste de har vært med på. En hund som var med eieren i turklassen kollapset og måtte bringes hjem til avkjøling.

 

 

Vannstasjonen på Skarvøya var visst kjærkommen.
700 e

Fra turklassen som tok en liten pause på Eldhuset: F.v Fredrik Male, Bersvein Ødegaard og Anne Løvik.
al 1
Her kommer proffklassen. Først  Trond Ivar Kjønnø, Norodd, Frank Brandstad, Norodd, Ola Krekvik, BUL og Geir Opaas , Norodd. Bakerst ukjent.
al 2
Vilde Hoås fra Grøa gjør seg klar til en vass-skvett på Myrbærholmen.
al 4
"Wasserzapfstelle Vevang": En jente får avkjøling av løpsvenninnen. Nr. 63 Terje Berget ( 60)stilte opp i år også til tross for 23 operasjoner i venstre fot  og dømt nord og ned av legene som har skiftet alt som er i den foten; alt fra tennsats til vabein var det visst. 
al 3
Anna Persson fra Malmø i Sverige er på ferie i Molde og hadde lest om Atlanterhavsløpet. Her møtte hun en hoggorm på veien ved Sandblåst. 
al 5
Fra Bryn stadion der det 12,5 km lange løpet ender .
al 6
Marie Standal fra Borgen kom inn på 0:54: 08. Raskest i jenteklassen var Fredrikke Pettersen fra Lyngstad med 0:53: 34.
al 8
Nr 1 ble Kristian Woldvik, Torjulvågen med 41:56, nummer to Ørjan Grønnevik, Stavanger med 43:05 (han var faktisk på WC da startsskuddet gikk !!!) og nummer tre Knut Johnny Hjertvik, (Averøy ?) med tiden 47:53.
al 11 b