Allsang i Vanndamman lørdag den 6. september

 Folkefest i parken . Vi  gjentar fjorårets suksess Allsang i Vanndamman på en splitter ny scene med nye solister og flott orkester.
I naturskjønne omgivelser, midt i by’n, inviterer vi hele byens befolkning til å synge med så det ljomer! Årets program byr på enda mer allsang med kjente og kjære sanger – alt fra Verdis La Traviata til Justin Bieber! Her blir det musikk for hele familien.
damman


Årets forsangere er:  ·         Knut Marius Djupvik, kjent fra blant annet Donna Bacalao og vinner av The Voice  ·         Beate Mordal, sopran som har vært med i flere av Operaens forestillinger ·         Mads Wighus, Møre og Romsdals nye fylkessanger
Solister og band, med Martin Bredin i spissen, ser frem til å fremføre sanger som de aller fleste har et forhold til. Det går til og med rykter om heliumballongkor og hundekor. 
Ansiktsmaling for de minste blir det også. Ta med familie, venner, teppe og piknikkurv til Vanndamman på lørdag (etter Olabilløpet). Vi lover topp stemning så her er det bare å synge med av full hals!
For mer info: Ta kontakt med Line Lønning Andresen, mob. 952 45 846