Det har vært bra besøk på Atlanterhavsveien i finværet i dag. Flere busser med turister helt fra Malaysia og Amerika har vært på gjennomreise og pause på turiststasjonen her.
ett 1
Her en buss med amerikanere som er slekt av de som prøvde lykken der fra siste halvdel av 1800 tallet og oppover til 1925. De kom fra Minnesota, der mange av nordmennene fikk tildelt grunn og slo seg opp som farmere. Det hadde kjørt fra Gardermoen-Trondheim og skulle til Bergen og videre til Gardermoen. 12 dagers tur sa guiden t.v. Sigmund Høiland fra Lindesnes. ( Foto: B. O. Angvik)
ett 4
Sigmund Høiland fra Lindesnes Trekkspillklubb (t.v) og Bjørn O. Angvik fra Brunsvikanet holdt en liten konsert for amerikanerne noe som ble veldig godt mottatt. ( Etter et stunt med Ukraina-konsert) I midten sjåføren  Ånund Faremo . (Foto: M. Heggeset)
ukraina FB

Ukraina-stuntet så slik ut da amerikanerne ankom.(Foto: Magnar Hegegeset)
ett 2
Så kom en buss med reisende fra Malaysia og sprang ut og fotograferte i hytt og vær. De skulle til Trondheim på videre ferd. ( Foto: B. O. Angvik)
ett 7

Magnar Heggeset måtte forklare en delegasjon fra Statens Vegvesen hva alt der her var for noe i løpet av dagen. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)