I forbindelse med premieren på popmusikalen "Flamme" 30.oktober ønsker Operaen i Kristiansund å skape 80-tallstemning i byen. I den forbindelse arrangerer de nå en fotokonkurranse hvor de oppfordrer folk til å dele sine favorittminner fra det glade 80-tall. De beste bildene vil bli brukt i Nordic Light sin fotoutstilling "Kristiansund i 80" og deltagerne har sjansen til å vinne flotte premier.
innlandet 1985
Fra Innlandet i 1985. Brygga her revet 1991. På andre siden er Rica og Politihuset fraværende enda. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)

 OIK skrur tiden tilbake til det glade 80-tall og ønsker at folk skal dele sitt favorittminne fra 80-tallet på Instagram (#flammefeber) og/eller Facebook (Flamme).
I tillegg til fine premier, kan man få sjansen til å se bildet sitt på foto-utstillingen til Nordic Light. Konkurransen avsluttes 27. oktober.
Flotte premier

De beste bildene er med i trekningen av flotte premier:
Hovedpremie: Grands Flammepakke for to: Overnatting, billetter og 3-retters "Flammemeny" fra 80-tallet (deles ut den 18. oktober Flammebilletter og middag for to på Brasseriet (middag inntil kr. 1000,-) (deles ut den 27. oktober) Flammebilletter og lunsj for to på Havnekontoret (deles ut den 27. oktober) Billetter til siste forestilling (deles ut den 27. oktober) Billetter til siste forestilling (deles ut den 27. oktober)
 Kontaktpersoner:


Line Lønning Andresen,
operasjef,
tlf: 952 45 846
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.