Spania har vunnet verdensmesterskapet i undervannsjakt som har for seg i Peru i Sør-Amerika de siste dagene.  Xavier Blanco fra Spania har vunnet, og han har også vært her med her på Norge på Kristiansund Cup. 4 deltagere fra Norge var med i konkurransen, derav  her fra Kristiansund : Ørjan Dyrnes, Jørgen Johansen og Tonny Roger Hansen, samt Atle Skaug fra Trondheim.  Underrvannsjakt er en stor sport ute i verden. Det er som langrenn i Norge. Det sier litt om interessen.
chi 3
Opptoget i Lima før konkurransen. Nordmennene i blå jakker f.v Atle Skaug, Ørjan Dyrnes, Tonny Roger Hansen og Jørgen Johansen. ( Foto: Privat)
chi 123
Undervannsjakt i Peru foregår på sammem måten som her, men litt andre fisker er å se da. Områdene har vært fiskerike i alle år, men noen ganger ødelegges fiskeriene av varme havstrømmer som fortrenger det kjølige næringsrike vannet. ( Foto fra Youtube)
chi 1
Her det spanske laget som vant VM i UV jakt 2014.  Hvordan det gikk med nordmennene er ikke kjent. (Foto: Ørjan Dyrnes)
chi 12
Ørjan Dyrnes sammen med vinneren Xavier Blanco. Han har også vært på KCup her i byen. ( Foto: Privat)
chi 55
Nå kommer ikke gutta hje til alldeles fritt for fisk i taren her heller. Slik ser det ut utafor Donkarsundet på Goma om dagen. Her en stor lyr som visstnok ikke ble truffet. ( Foto: Håkon Visnes)