Skulle det gå så gale at vi mister sykehuset i byen som befolkningen på Nordmøre ga store beløp til i innsamlingsaksjoner fra 1945-1956, så har vi fått flere henvendelser om fortsatt behandling her i byen . Et av disse er fra en leser hvor det heter i meldingen: 
Vi må være litt kreative og tenke nytt !  Hva med å gjøre om sykehuset til privat sykehus den dagen sykehusnedleggelsen er fakta!
Erna har jo sagt at alle skal få velge privat sykehus om de vil og det bekoster staten !
Hva med å starte prosessen med å omgjøre Kr,sund sykehus til privat sykehus så alle leger i byen er samlet under ett tak osv. .. Få gode avtaler med Vestbase, oljeindustri og alle bedrifter ets. i byen og nordmøre... og kanskje lengre unna om vi har litt "spisskompetanse". Få hit spesialister !    Hva med å være raskt ute her istedenfor å komme litt "seint til timen "..... Jeg stiller med 50 timer gratis dugnad i året for å holde selve bygget i stand !  
sykehus 3
 Et annet forslag er å trekke et beløp fra alle firma og innbygere i måneden for å sette i verk og drive privat sykehus/ akutt. Kanskje det er tingen når alt forsvinner skriver en annen leser. Forøvrig får vi vite at man kan velge sykehus selv når alt kommer til alt. VELG PRIVATSYKEHUS FRA 2016