Nytt medlemslokale ble tatt i bruk av Hustadvika Fotoklubb i kveld. Bedehuset på Farstad er ikke mere i bruk, så klubben har fått ordnet med disponering av det flotte huset. Ingen går på bedehus mer visst, og dette lokalet var mer intimt enn det store huset ved siden av der klubben til nå har holdt til på møtene.
hus 1 b
Pent lokale for Hustadvika Fotoklubb og en gjeng ivrige og dyktige fotografer. Det er i orden å male litt her, og sette oppp plater for foto for utstillinger og lignende, sier formannen Hogne Danielsen. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
hus 3
I dag var det også mulig å prøve portrettfoto der det var bragt inn lysutstyr. Hogne Danielsen, formann til høyre instruerte litt før det braket løs. ( Foto: Bjørn O. Angvik)
hus 2

Eva Frisnes fra Bud er ivrig og ute i all slags vær med Nikonen. Her litt innefotografering i kveld .( foto: Bjørn Ove Angvik)
hus 4
Eva Hild Fedje stilte som modell i uniform fra den amerikanske borgerkrig. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
hus 6
I bedehuset stod et stort gammelt trøorgel som den måtten hadde forsynt seg kraftig av, men det virket da. ( Foto: Bjørn Ove Angvik) Lyst å bli medlem er hjemmesiden : HER