Lørdag den 7 . mars er den 32 dansegalla i Braatthallen.. Gjennom disse 16 årene har over 32000 personer besøkt Braatthallen sine dansegalla. Det vi opplever ar at det er svært mange tilreisende personer og av disse er det noen som har fått med de aller fleste gallaene.
Mange kommer allerede på fredager og tar seg en weekend i Kristiansund. De kommer med bil, hurtigbåt. båt, buss og bobiler til byen. De kommer fra hele fylket, Trøndelag og noen fra Finnmark og andre steder i landet.
con 1

Denne gang var Braatthallen så heldig å få Contrazt som også helga etter at de er i Braatthallen deltar i Grand Prix
med låta Heaven. Contrazt sin låt til Melodi Grand Prix 2015 Den blir selvfølgelig også spilt i Braatthallen neste helg.

Braatthallens markedsundersøkelser viser at gjennom disse årene er det svært mange tilreisende personer, noe som hotellene merker.
Handelstanden i byen sier de merker at det galla i byen.
copn 2

​Flamingokvintetten kommer :Dette er første gang de populære svenskene besøker hallen. De feiret 50 årsjubileum i 2010. Samme år ble de kåret til Årets dansband i Sverige.  Mange gleder seg til å møte og høre på bandet i Braatthallen. Vel møtt til en hyggelig dansekveld i Braatthallen !