w har

" With Harvest" i finværet tidlig onsdag på vei inn till oppdrettsanleggene ved Oterbekken på østsiden av Averøya innenfor Kristvika. ( Foto: Gunn Henden) 

Under:

Denne båten  ble i går overleårvert Kystverket. M/S Struten, 12 x 4 x 1 m., hjemmehavn er Ålesund (som alle Kystverkbåter). Overlevert i dag 24.3.15 som byggenummer 155 fra Promek A/S i Nelvika på Smøla til Kystverket Rederi. Båttypen er ProWork 1180 J (PW 1180 J). Det er en Ett-skrogs service og arbeidsfartøy bygget i aluminium. Framdriftsystemet er to vannjet motorer. Utstyrt med hydauisk dekkskran og capstan. Skal stasjoneres i Tønsberg-området. Den ligger her ved Sandblost A/S  ( i Johnsenhuken) som har levert alt av elektronisk utstyr. Den er i skrivende stund i følge AIS på vei til Ålesund (22.30 tirsdag) og den går med 22,5 knops fart.
brum 5

brum1

M/S Stein Oskar, 15 x 7 m., ganske ny, hjemmehavn i Kolvereid og norsk flagg, Ligger til vanlig og brukes av Abyss innen oppdrettsnæringen. (Foto: H. Bloch)
brum 2

M/S Rignator, 68 x 14 x 4 m., bygd I 1987, hjemmehavn er Sortland og norsk flagg. Tilhører Eides Rederi og er bulkbåt som frakter sand, grus, asfalt og lignende. Kan også brukes til stykkgods.(Foto: Håkon Bloch)
brum 3

M/S Stril Merkur, 98 x 20  m., bygd i 2011, hjemmehavn er Torshavn og færøysk flagg, har hadde flere flaggstater etter hvem som er operatør. Rederiet er Simon Møkster Shipping A/S og det er byggenummer C 450 fra ASTILLEROS Godan A/S i Spania. Søsterskipet til M/S Stril Herkules. (Foto: Håkon Bloch)
brum 4
Fiskebåt/ tråler -ringnot (?) sørover i går. Ukjent fartøynavn. ( Foto: Jarl Arvid Røbech)
brum 6

" Leinebjørn" sørover leia utafor Averøy.. Ute i  Orskjærene i bakgrunnen " Hovden Viking". ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
brum 7
Arbeidsferga " Nordkabel" var på tur sørover i går også. ( Foto: B.O. Angvik)

 

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her