Averøy Cruisers er en liten, men aktiv amcarklubb. Søndag 24.mai på formiddagen, inviterer klubben til Amcar treff på Kårvåg. For klubbmedlemmene er det amerikanske biler som gjelder. Biler med store motorer, gromlyd og mange hestekrefter blir gjenstand for stor oppmerksomhet. Det blir det sikkert også på lørdag. På Nordmøre og i Romsdalen er det mange som har forskjellige amerikanske biler, og de er inviterte til treff på Averøy.
gub 1


Mange vil nok kjenne til både Ford, Chevrolet, Buick eller Cadillac? Men det finnes  mange forskjellige årganger og modeller, og noen er mer verdsatt enn andre. I amcar-miljøet er det delte meninger om hva som bra eller dårlig. Det gir grunnlag for mang en god diskusjon mann og mann i mellom. Det er mange aktive damer med i klubben, men det er likevel ikke til å stikke under "amcar-setet", at bilene opptar mennene mer enn damene. Dette gjelder i alle fall i klubbsammenheng.
gub 2


Søndag blir det god anledning til både å se og diskutere bil på Kårvåg. Publikum får også anledning til å stemme på den "amerikaner'n"  de mener fortjener å bli satt pris på.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her