En eller annen foretaksom kar inne fra Naustvollan har tydeligvis vært på ferie i Amerika, og som turister gjerne gjør, så plukker de gjerne med seg ting som de kan ha som gode minner etter turen, eller litt sånn ekstra fine souvenirer til å gi bort når de kommer hjem, slike som man i alminnelighet ikke kan få kjøpt i nærmeste kiosk.

Her har en, skal vi si modig Naustvolling tydeligvis vært og knabbet klokka oppe på veggen på selveste sentralbanestasjonen i New York, for så å donere denne til velforeninga inne på Nausvollan.(Tekst/foto: Per Risholm)
naustvollan


Og velforeninga fant den riktige plassen for klenodiet, nemlig postkassestativet.

Så er det bare å håpe på at det ikke kommer glidende en svart og hvit Chevrolet Caprice Classic Spesial Edition som det står NYPD på sidedøra på, der inne på Naustvollan, for det betyr at New York-politiet er på sporet.

 Hvis det er flere spenstige turister som har et eller annet minneverdig å bidra med fra sin ferie, så kan man jo lage en konkurranse av det, uten at vi forventer å få skue Eiffeltårnet rage opp der inne i Steinsgrenda etter ferien.  

 Eller har jeg aldeles misforstått hele greia? Men fin er den, klokka. «Grand Central Terminal» på Naustvollan gjør susen, og det gir sikkert et ekstra piff i hverdagen, også til postbudet på sin ferd. Fornøyelig var det i hver fall.