Junior Chamber International Kristiansund driver prosjektet “Go` jul t aille” hvert år rundt juletider, hvor vi ønsker å sette fokus på dem som ikke har det så bra i hverdagen, og spesielt gruer seg til høytider som julen. I fjor støttet JCI Kristiansund Nordmøre krisesenter. I år støtter vi varmestua i Kristiansund.

I årevis har varmestua vært ett fristed for byens belastede, hvor de kan møtes for ett varmt måltid, eller for litt sosial omgang med likesinnede. Ca. 300 benytter seg av dette tilbudet.

På varmestua passer brukerne på hverandre, og ildsjeler som Anne Kamsvåg har i årevis stått på for å holde plassen oppe. Hun er en frittalende dame, med en uendelig omsorg og kjærlighet for andre mennesker. Alle er like i hennes øyne.
jci


JCI Kristiansund president Ivar Møst og daglig leder av varmestua Anne Kamsvåg. Anne Kamsvåg møtte opp på foreningens desemberplenum og talte varmt om varmestua.

 
Men varmestuas driftkostnader tårner seg stadig opp, og man frykter at plassen må stenge. JCI Kristiansund ønsker da å støtte dem med endel penger, for å kunne drive plassen en stund fremover.

JCI Kristiansund har blant annet startet en innsamling-side;
https://no.betternow.org/en/fundraisers/go-jul-t-aille, hvor godhjertede mennesker kan donere noen kroner til vår sak. Vi håper å få inn 5000 kroner, og er nå nær målet. Men all hjelp taes imot med takk.

Da Neas kjørte sitt eget prosjekt ; alternativ adventskalender:
https://www.facebook.com/NordmoreEnergiverk/app/766062583540620 ,
samlet JCI Kritiansund sine medlemmer, familie og venner for å stemme fram varmestua. Varmestua vant uke 3, og fikk 7000 kroner ekstra å rutte med.


Formålet med “Go’ jul t aille” er å støtte noen lokalt som trenger hjelp. Vi ønsker å ikke bare støtte varmestua økonomisk, men også bevisstgjøre lokalmiljøet om at man ikke må glemme de som ikke er så ressurs-sterke. De trenger også en plass å være.

JCI Kristiansund:

Frivillig organisasjon som utvikler unge ledere for å skape et bedre samfunn. JCI Kristiansund har i løpet av året vokst til å bli et av de tre største JCI-lokallag i Norge. Ivar Møst ifra Kristiansund er årets president.

https://www.facebook.com/jcikristiansund/?fref=ts


 Nøkkelperson ved eventuelle spørsmål:

Prosjektleder Ivar Møst: tlf.: 98872209