Den lokale Lions-klubben driver i disse dager å ruster opp trappen til radarbunkeren i Klubba (Tyskerne kalte det Rommelberg). Dette for å gjøre området mere tilgjengelig, fjerning av busker og kratt, ny bru, reparere trappen opp til bunkeren. LIONS er en verdensomspennende frivillig organisasjon som blant annet har til formål å drive humanitært, sosialt og smfunnsnyttig arbeid. Stiftet i USA  i 1917. De har ca. 14.000 medlemmer i Norge fordelt på 440 klubber.
Fredag kl. 11:00 skal treningsapparatet som er gitt av LIONS Damegruppe avdukes av ordføreren. Treningsapparatet er plasert i krysset i Klubba, LIONS skal også sette ut benker ved treningsapparatet.
klub 1
På bildet lokale Lionsmedlemmer som jobber dugnad med trappene opp til bunkeren.Fra venstre; Geir Gjengstø, Per Moen, Eyvind Nisja, Jon Inge Dromnes og Bjørn Rasmussen. Under krigen gikk det en stor bru opp fra krysset der betong og jern samt radarmast-deler ble fraktet opp på ved hjelp av vinsj. ( Foto: Håkon Bloch) TYSKE PLANER FOR ANLEGGET