I helga slår de på stortromma ute på Rangøya . I hele tre dager er det utstillinger, forelsninger og mye annet i den nå berømte " Løa" eller sjøhusene like ved. Det er  Velforeninga Havglimt som står bak sammen med en rekke andre aktører.  Eller rettere sagt;  Det er hele lokalsamfunnet som har skapt arrangementet som først gikk av stabelen i 2016.
ing 5
Oppstart av gamle motorer er ikke bare bare. Lørdag var noen av de svært så gjenstridige. ( Foto: Bjørn Ove Angvik/ BN)
ing 1
Inge Rangøy i kofte til høyre er litt av en ildsjel for kultur ute på Rangøya. Nå kommer det snart masse ungsommer på leirskole her ute . Til venstre en annen kjendis fra motstand eksempelsvis mot taretråling, Bertram Sømme fra Fræna. Bak " Løa" , en forfallen glemt bygning omgjort til det flotteste forsamlingshus. ( Foto: Bjorn Ove Angvik/ BN)
ing 2
Det nyeste utstillingsstedet er i brygga der forskjellige fiskeredskaper ryddig og pent blir presentert. ( Foto: Privat)
ing 3
Fartøymodeller og annet er også å finne i museet i sjøhuset. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
ing 4
Søkeutstyr undervanns og garnnåler for bøting av garnbruk, Decca apparat og snurpering i messing . ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
ing 6
Fra 2. etasje på Løa :  Nokre dagboksark frå soknepresten v/Magne Hoem ble kåsert litt om lørdag klokken 17. Programm for søndag