I dag onsdag kunne man observere F 311 utafor Nordørskysten. . Det er den norske fregatten " Roald Amundsen" som ble levert fra et spansk verft i 2007. Opprinnelig ble flaggene heist i Kristiansund da Sterkoder UMOE  fikk tildelt byggingen i sin tid, men det ble som vanlig kalddusj for byen. Spanjoler fikk bygge disse av en eller annen grunn. 
erik b 2
"Roald Amundsen" seilte sørover i dag. Her ved lykta på Dromskjærene utafor Atlanterhavsveien. ( Foto: Bjørn O. Angvik/ BN)
erik b
RS " Erik Bye" med mannskap har vært inne på Frei i dag på begravelse for en av skipperne i Redningsselskapet, Jorulf Gulla som var skipper på skøytene fra 1977 til 2000 skrives på FB profilen til RS 113. / Foto: Bjørn O. Angvik/ BN)
erik b 3
Bremsnes-skøyta " Hilding" som tilhører Håholmen Havstuer i Averøy var ute en tur med fisketurister i dag. Classic Norway skriver: Vår fiskebåt «Hilding» ble bygd på Bremsnes båtbyggeri. Trebåtbyggeriet var kjent for svært godt håndverk og solide konstruksjoner. Ragnar Torseth fikk bygd og levert "Hilding" i 1995. Båten ligger normalt på Håholmen Havstuer. ( Foto: Bjørn O.Angvik/ BN)