Neste år kan det bli  flystevne her  på Kvernberget flyplass. Flyentusiast John Kuløy har  jobbet med det en tid. Han sier han traff byens Magne Solberg på flystevne Notodden. Han er sjef for "Telemark Airshow".  Da tente han på ideen.  Kvernberget er 50 år i 2020, og i år er det 100 år siden det første flyet landet her i byen.  -Vi slo det sammen og satset på neste år.-, sier Kuløy til Brunsvika net. Programmet er ikke ferdig enda, og man  er på planleggingsstadiet enda. Kommunen er også med. Noe positivt for byen i alle fall.
117
Ser på mulighet for flystevne 2020: F.v. John Kuløy, Magne Solberg ,Ola Sandvik sjef Kvernberget, Per Jostein Halseth driftskoordinator Kvernberget. ( Foto: Privat)
117 b
Ivrig flymann John Kuløy: Bildet er tatt under flystevnet på Notodden 1.september. i år. Flyet er en Noorduyn Norseman. Flyet kom til Norge gjennom våpenhjelpen fra Canada i 1953.  Flyet tilhørte 330-skvadronen til 1959 da det ble solgt. Dette er det eneste av sitt slag som enda er flyvedyktig. Det har vært på flere stevner i Norge og
i Europa. Flyet ble bygget med samarbeide mellom hollenderen Noorduyn og
bushpiloter i Canada. Det kunne derfor flys med hjul, ski eller flottører
etter ønske. Widerøe hadde flere slike. Sikkert flere herfra som har vært
med. Kunne ta 10 passasjerer med 210 km/t. (Foto: Privat)