Kystvakt og Fiskeridirektorat har hatt kontroller i fjordene og farvann nordpå der de har kommet over redskaper som ikke var merket ellersom var ulovlige . 
tein kv
Fredag avdekket kystvaktskipet " Heimdal"  blåser som ikke var merket i henhold til gjeldende regelverk, opplyser Kystvakten i en pressemelding mandag. Iletauet var festet til en garnlenke, som Kystvakten estimerer til å være ca. 600-700 meter lang. Dette på Helgeland ved Vega. Iletauet var festet til en garnlenke på 600-700 meter. Fem kveiter og en breiflabb ble sluppet løs i  live og bra form. Redskap overlevert politiet. ( Foto: Kystvakten)
"teiner fiskedir
Mannskapet på fartøyet "Rind" har gjort flere beslag av ulovlige kongekrabbeteiner i Øst-Finnmark de siste dagene. Det var teiner tilhørende både yrkes- og fritidsfiskere med en samlet fangst på over 350 krabber. Alt av ulovligheter blir politianmeldt.
teion trh
Trondheimsfjorden: Tips fra publikum med nøyaktig stedsangivelse gjorde at Sjøtjenesten kunne sokne opp en tapt lenke med 30 krepseteiner som har stått lenge i sjøen og spøkelsesfisket. Alt levert som avfall til Trondheim havn.( Fisk.dir Sjøtjenesten)

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her