kfk_lEn av tusener av kamper

 

 

Gressbanen til KFK er en kjent arena her i Brunsvika. Det var i 1946 at gårdbruker Heggem solgte dette stykket til Kristiansund Fotballklubb for å anlegge gressbane her. Til da var kampene spilt på grusbanen på Idrettsplassen i sentrum.
kfk_bane
Onsdag var Surnadal på besøk og spilte mot KFK i 19 årsklassen.

 

kfk_maal

 

Full insats av begge lag, men her får KFK mål. Surnadals målmann er litt for kort. Sluttreultatet er ukjent, da BNs utskremte fotograf holdt på å fryse fordervet i den kalde nordavinden og gikk hjem før kampen var over. 

 

kfk__hoel

 

Geir Hoel fra Karihola var dommer. Her er han behjelpelig å bære ut restene av en Surnadalspiller. Forøvrig ville vel Hoel avblåse kampen 20 minutter før slutt for å komme seg hjem til Milan -Manchester U på TV . (opplysninger fra tilskuerbenken)

 

kfk_folk

 

Det sitter alltids noen foreldre og andre interesserte og fryser fordervet på Gressbanen.

 

kfk_avis

 

 

 

Avisene var svært opptatt at byen skulle få en gressmatte i 1946. det var store planer for Gressbanen som løpebaner og plass til 16000 tilskuere.

 

kfk_inntekt
Et annet eksempel fra 1946 der det ble satt i sving saker og ting til inntekt for Gressbanen. Kristiansund Fotballklubb skal ha stor ros for arbeidet de har lagt ned for ungdommen her i byen.