dk_lNå med Svalbardturer !

 

 

Strømsholmen Dykkersenter på Vevang er i farten igjen med operatørstatus på Svalbard. Olav Magne Strømsholm sier til BN at det blir ekspedisjoner for 12 dykkere og et mannskap på 7 med båt fra Longyearbyen. Han har brukt 2 år for å planlegge dette. I og med langt unna logistikk, blir det å ta med extra motorer, kompressorer og utstyr egnet for kalde farvann.

 

dk_olav

 

Olav Magne Strømsholm er fra Myra. Han begynte i 1981 med senter for dykkere på Strømsholmen, noe som er blitt en suksess. Her hjelpes noen som går kurs akkurat nå.

 

dk_3__dokkera

 

Natalie Flatråk(t.v), Güs Reitsma (NL) og Ramona Hustad hadde nettopp drevet gjennom bunnen av Vevangstrømmen . Sikten var middels i dag, sa de.

 

dk_bot

 

Olav Magne Strømsholm passer på sine gjester. Her plukkes dykkere opp etter en tur i den sterke strømmen i Vevangsundet. En skikkelig båt for slike oppdrag.

 

dk_anlegg
Strømsholmen er et flott anlegg skjermet for vær og vind. Når det er uvær, kan dykkergjestene bruke innersiden av Atlanterhavsveien å dykke fra. Det er flott å se at lokale aktører får ting til å gå. Mange gjester fra Europa besøker dette senteret . http://www.stromsholmen.no/