h_rute_helimannSjark kollidert med kjemikalietanker Det pågår en rendninsaksjon utenfor Bud nå sent i kveld. En kjemikalietanker med navnet "Doris" skal ha rent rett på en sjark utenfor Bud. Et titalls båter, deriblandt to hurtigruter er nå på ulykkesstedet. Ambulansehelikopter fra Ålesund og redningshelikopter fra Heidrun-plattformen er også på stedet. Hvor mange som er savnet fra sjarken, er ennå uvisst.

 

h_begge
Både sørgående fra Kristiansund Kl 17 i kveld, "Lyngen" og nordgående "Finnmarken" er med på søk ute på Buadjupet utenfor bud.
h_rute_heidrun
Det var kl 19.26 meldingen kom inn at en fiskesjark var rent i senk ute på havet av et større fartøy. Redningshelikopter fra Heidrun deltar nå også i søket .

 

h_rute_krasjkart
Nord for Bud markert med kryss skal dette ha foregått. Været i operasjonsområdet til redningsenhetene skal være tålig bra. Den 35 fot store sjarken er under slep til land.

 

skarbak_1
Onsdag morgen er det offentligjort at det er denne "Skarbak" fra Bø i Nordlland som er truffet av et skip utenfor Bud. Vraket er bragt på land, og det er kjent at det var  én person ombord som nå er savnet.

 

 

 

doris
Flølge dagbladet.no er det denne "Doris" som har kollidert ute på Buadjupet.

 

--