mons_3_a.jpg

Det ble litt av en opplevelse på mange frammøtte på KFK banen da Motorshow- Extreme viste fra sine kunstner og stunt i kveld. Vi var "til stades" og tok bilder og video.
mons_1.jpg
Shøwet åpnet med en fireåring på ATV. Det skulle bli verre utgaver av oppvisning etter hvert, men du verden ; for en på kun 4 år er dette voldsomt.
mons_2.jpg
Her kraftige ATVér som kjører i alle retninger.
mons_3.jpg
En bil kjører gjennom ildmørje med en mann på taket.
mons_3_a.jpg
Brunsvikanytt fik være med et par turer inne i biler som kjørte på to hjul. De er flinke sjåfører dette her; prøv ikke dette .
mons_3_b.jpg
Det er første gangen vi ser understellet til en bil mens vi sitter i en annen i fart. Trolig også siste gang.
mons_5_d.jpg
Noen kvinnfolk fikk også være med.
mons_4.jpg
Motorsykler over 6-7 biler fikk vi også servert ute på grusbanen. Apropos grusbane, så har Motorshowet fått tvert nei  om å bruke asfaltbane (s.f eks. plassen ved Fiskerikaia) på Goma. Dette skulle ha gitt mer fart i sakene, sier arrangøren til BNN. I Molde stiller de med asfaltbane, sier han. Big Wheels og Ole Brattøy kunne vært med på et slikt opplegg får vi høre under showet.
mons_5.jpg
En Ford Escort får fyken så delene hagler.
mons_5_b.jpg
Samme bil fikk dødsstøtet ved denne bilbowling-episoden.
mons_6.jpg
Monster-bilene trykket flat personbiler under brøl fra kraftige motorer. Voldsom innretning.
mons_7.jpg
Dette var slettes ikke dumt, men Motorshow Extreme hadde øreplugger i kiosken og som speaker også sa var nødvendig. Det var bra. Hjemmesiden til Motorshowet er : HER   Se video fra KFK-banen : HER