roe_3.jpgShow i havna

Av Wenche Horne

Vi ror for barna ble en suksess tross vind slik at roingen ble omlagt til Vågen. Mye folk og flotte båter, utlodninger og full innsats for barneavdelingen på sykehuset både fra publikum og ikke minst næringslivet på Nordmøre. Barneavdelingenpå sykehuset  skal bestå! Her noen bilder fra dagen.

roe_1.jpg

Politiets roere stilte mannsterkt opp. Kanskje dette blir den nye politibåten for byen ?

roe_2.jpg

Et sjørøver-lag av noe slag starter etter at kanonene på bautaen på Innlandet ga startsignal.

roe_3.jpg

Et par veidværinger ror en færing for fulle mugger.

roe_4.jpg

Sykehuset satset friskt med riktig antrekk og enkelte damer i knall-lårkort.

roe_4_b.jpg

Svein Taknæs(t.v) og brorsan Ole Petter rodde som F, men det ble bare 2. plass i klassen i dag. Brødrene står bak innsamlingen til barneavdelingen. Godt gjort karra.

roe_5.jpg

Mye virak på land. Bergan Sykehjem hadde med skattekiste til barna etter innkomsten.

roe_6.jpg

Et utvalg av fornøyde roere fra sykehuset. Aksjonen i dag innkasserte nok en stor sum til barneavdelingen. Linken til aksjonen :VI ROR FOR BARNA

roe_7.jpg

Stor auksjon og loddsalg med tildels dyre gevinster sponset av næringslivet.

 

roe_9.jpg

Denne luftrenseren fra Nilsen Kjøl og Frys på Innlandet til 4000,- kroner ble trekt 4 ganger men ingen meldte seg.Den 5 trekningen gikk hjem for Ivar Møst (t.v) og Karl Eidsvåg.

roe_8.jpg

Britt Betten fra Myra fikk tilslaget på denne sykkelen for 2600,- kroner. Utsalgspris er over 5000,- Bra handel i dag det.

roe_10.jpg

Minste tilskuer i dag var vel barnebarnet til Boa, Erika Knudsen, men hun synes blomstene på fergekaia var mye mer interessante enn noen båter så det ut til.