drak_liteSecuritas
Ikke alle vet at Securitas har styring og service på over 3000 redningsdrakter i Kristiansund som skal være etter forskriften til enhver tid. Dette gjelder draktene som brukes av alle som er på plattformene og fiskerflåten der slike også jevnlig skal inn til sjekk.Vi stakk innom karran innpå Løkkemyra.

drak_3
Ketil Johansen viser oss en del av forrige modell redningsdrakt som nå er for salg. Her kan alle som vil få tak i en drakt å ha ombord. Prisen er fra 1500,- kroner. Litt av en julegave til seg selv ?
drak_1
Draktverkstedet med tørkeri og vulkaniseringsutstyr for reperasjoner.På Kvernberget har også Securitas en avdeling som leier ut drakter, og de har faktisk også jobben med å vaske helikopterne som opererer fra Kristiansund. På landsbasis har Securitas avtale Avinor om sikkerheten på 45 lufthavner.
drak_2
Ketil Johansen fra Brunsvika arbeider her med en av de 3000 draktene som er innom for kontoll i ny og ne.
drak_4
Her "klassebilde" på draktverkstedet; f.v. Stig Aron Berg, Thomas Ohr Bekken, Ketil Johansen, Stig Terje Lindstad og Kim Blakstad. I alt er det 10 ansatte med verkstedet her inkludert avdelingen på flyplassen.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her