mair_1

Tradisjonen tro var det Tempo tog på morningen gjennom byen i dag også  , med tale ved minnesmerket over falne sjøfolk i de to verdenskrigene på Piren i Kristiansund.
mair_1
Her kommer toget ned  Olav 5. gate gate på morningen. (Foto: Øivin Grødahl)
mair_2
Kommunen var ute med feiebil for å rydde gatene. Brannvakta har vær ut og hengt opp flagg på dagen.(Foto: Øivin Grødahl)
mair_3
Geir Hoel, megafonfører og Geir Gjengstø på vei til Piren for markeringen der. (Foto: Øivin Grødahl)
mair_4
Sverre Telstø holdt talen ved minnesmerket over falne sjøfolk  på Piren , tidligere tider kalt Kirkealmenningen.(Foto: Øivin Grødahl)
mair_5
Det er godt det finnes entusiaster som spiller i korps ennå. 17. mai hadde blitt fattig hvis intet korps hadde vært i gatene. Her Tempo. (Foto: Øivin Grødahl)
mair_6
En prat på morningen i regnet. Til høyre Thor Olav Olsen , i midten Sverre Telstø. Til v (?) (Foto: Øivin Grødahl)
barne
På formiddagen var det som vanlig barne og barnehagetog . Paraply og regnværsfritt for anledningen heldigvis.
bin
Enkelte har binders til sløyfen i dag. Bra !
ballo_1
Kjekk ballongfanger Norodd Svømmegruppe hadde i gangen på Posthuset.
ballo_2
Mellom russe og borgertoget var det danseoppvisning  på Kongens Plass.
ballo_3
Dykkerklubben maktet å sette opp sitt populære akvarium i dag også.  Etter det vi får opplyst sliter klubben alvorlig med rekruttering og betydelig forgubbing får vi opplyst. Årsakene skulle være lett å plukke ut, sier dykkere vi snakket med i dag.
nora_DK
Dykkerklubben i tog med sin vante fanejunker, Nils Aukan. (Foto: Kjell Andersen)
ballo_4
Nordlandet var best til å "pigge av" i byens gater under stafetten arrangert av Norodd i dag.
ballo_R_1
Borgettoget gikk forbi vårt sykehus som er i en presset situasjon for tiden grunnet at ledelse i helseforetaket vil flytte vekk deler av tjenester helt til Molde. ( Borti staur og vegger  red.anm)(Foto: Jan Erik Rolland)
nora
Kristiansund Skolekorps har vært på farten i hele dag. her fra oppstilling til borgertoget i Bendixens gate. (Foto: Nora Olsen)
ballo_R_2
Brannvesenet i tog 17. mai . (Red.anm/boa : Dette var utenkelig for ledelserstilen eks. vis 1994-2007. Faktisk var det ikke ledelsen som bestemte det og alt annet i det hele tatt, men kun to vanlig ansatte som drev butikken. Her lå
altså hunden begravet på brannstasjonen. Nå er de bragt til taushet, en følge av at den nye varabrannsjef Sagen skikkelig har tatt kommandoen. Hvor brannsjefen har vært i denne prosessen er en gåte))  Her bærer Torbjørn Sagen  fanen(  nærmest) sammen med Frode Garberg. Vi får si lykke til med korpset.  (Foto: Jan Erik Rolland)