brur_liteAtlanterhavsveien

Fiskebruene på Hulvågbruene på Atlanterhavsveien er en suksess. Selv om noen sprader i veibanen med stang og fiskeutstyr ennå, bruker storparten de flotte bruene som er montert. Dette var en bra investering.
brur_1
Tore Staver fra Nesbru i Asker var på gjennomreise og prøvde fiskelykken. Fin sei både under Storseisundbrua og her i Hulvågen hadde han og kona fått. En torsk også.
brur_2
Noen har med seg skikkelig fiskehjul hit. Kystvakta med "Njord" saumfarte Tromskjærene og Lauøyfjorden -Kornstadfjorden i dag etter ulovlig bruk.
brur_3
Dama her fikk både en sei og lyr på samme drag.
brur_4
To damer med fiskelykke. F.v Marianne Benjaminsen og Stine Thomassen. Seien som fiskes her nå , er større enn på mange år.
brur_5
Noen bruker veibanen ennå, men det er svært få.
eide_1
Det er fint på holmene her foor tiden. Sikkert en opplevelse fra turister fra flatbygda og tettbygde astrøk nedover i Europa. Noe å vise fram. (Foto: Bjørn Eide)
eide_2
Tilgangen til bruene går an med rulestol også. (Foto: Bjørn Eide)
brur_6
En tjeld med unge ved veien midt i Hulvågstrømmen. Mora er ringmerket ser vi også.
brur_7
Knallrødt insekt på Atlanterhavsveien. Hva dette er må gudene vite. Noen forslag ?
VIDEO FRA FISKEBRUENE
Det røde edderkoppdyret dere har i artikkelen om "Litt Fra Fiskebruene" er en jordmidd
Jordmidder, Trombidiidae, middfamilie i ordenen Acariformes. 2 mm store, bortimot firkantede, røde midder som lever av rov. Larve og nymfer snylter på edderkopper, vevkjerringer o.a (Fra Jan Tønnesen).