hae_2

Da er det start på arbeidet med flyplassutvidelsen etter ferien. Hæhre A/S har anskaffet nye maskiner for effektivt å møte det voldsomme steinbehovet og masseforflytning.
hae_1
Ikke småtteriet dette skjæret som kom med egen bil til Kristiansund. 10 meter bredt og 3 meter høyt. På bildet Håkon Bloch fra Avinor. ( Foto: Edvin Leren)
hae_2
14 tonn sprengstoff knuser en svær fjellhammer inne i området.(Foto: Håkon Bloch)
hae_3
Hæhe har kjøpt inn 10 slike tipptrucker . Flesteparten kommer hit til Kristiansund for å transportere masser. (Foto: Håkon Bloch)
hae_4
Hele dalen skal fylles ut her og bli omtrent plan med flyplassen. Det er ikkek mye rart igjen av Gløsvågdalen slik vi husker den. Forøvrig er et ambulansefly på vei inn til landing her. (Foto: Håkon Bloch)
hae_5
Håkon Bloch (t.v) viser rundt folk fra kontrolltårnet på Kvernberget hvor langt prosjektet er kommet. (Foto Edvin Leren)
hae_6
Shoveldoseren veier 125 tonn og har en skyvekraft på 100 tonn. Ved så lite stein opplyste føreren at han ga ikke gass i det hele tatt. Førøvrig opplyses det at det er strengt forbudt å bevege seg inn i anleggsområdet.(Foto: Håkon Bloch)