shw_lit

Her er staffull by med båter under småbåtfestivalen. I havna er et øredøvende scenario hva lyd angår på kvelden. Alle har med stereoanlegg og spiller forskjellig musikk, der alle skal overgå hverandre med sitt muiskkanlegg.Ellers er det trivelig her da; folk koser seg i de fine strøka rundt havna. Flott by det her. Arkitekturen i jugendheimen er virkelig severdig.
shw_1
Her er det bra lyd fra stappfull havn.
shw_2
Denne har kommet til byen med en 15 hk påhenger på hekken. Her var det et voldsomt stereoanlegg under duken som vi antar må være vinneren hva antall decibel angår fredag natt.
shw_3
En kopi av Brude-egget som noen fra Ålesund reiste til Amerika med på begynnelsen av 1900 tallet er også kommet inn til havna. Orginalenn er forøvrig på Sunnmøre Museum.
shw_5
Så kald var det ikke på festivalområdet. Kanskje lua brukes som hørselvern; på St.Olavs plass hørtes det i natt ut at hvem som helst fikk prøve musikkinstrumenter for full guffe etter de seriøse innslag. Mellom kl 23 og 02 var det tarvelig tull som ble spydd ut . Så langt lørdag er det ikke et serøst innslag av tradisjonell musikk fra kysten som hører med. Her har festivalledelsen noe å lære etter vår mening.
shw_4
Et 20 talls rumenere maser som besatt i byen om å kjøpe hatter og plastbriller med lys. Fikk du ikke kjøpt det her, får du helt sikkert kjøpe det i Molde under jassfestivalen/Plastfestivalen.