haa_xxx

Det er "full rulle" ute i området i Gløsvågen der flyplassen skal forlenges og det skal bli sikkerhetssoner. Vi fikk noen bilder derfra i dag.
haa_1
Fra dammene som skal samle opp slam fra området før vannet slippes ut til sjøen i Gløsvågen. Avisingsvæske fra flyplassen skal ikke gå her. (Foto: Håkon Bloch)
haa_2
HMS er viktig for Hæhre A/S som opererer en mengde stort maskinelt utstyr her.(Foto: Håkon Bloch)
haa_3
Enkelte Avinor installasjoner dekkes til da det hender en og annen stein kan komme fra salvene rundt omkring, men noe stort problem har dette ikke vært.(Foto: Håkon bloch)
haa_4
En svær fliskutter har vært i aksjon ute i området her. Den skal ha kuttet hele trær på opptil  20 cm i diameter til flis uten problemer.(Foto: Håkon Bloch)
haa_5
Her går en salve på Kutrøhøgda. Den største ladningen gikk på Høgåsen og inneholdt hele 35 tonn sprengstoff ! Gløsvågdalen planeres og kompakteres i 1,5 meters lag for å bli stabil til rullebanen når den tid kommer. (Foto: Håkon Bloch)
hoegaasen
På Høgåsen ble det tatt ut 49.000 kubikk i en salve. 35 tonn slurrysprengstoff gikk med. (Foto: Håkon Bloch)
haa_6
Mange flyplassansatte har vært og sett på anlegget. Her er et vaktlag fra havariavdelingen på den militære flyplassen på Ørlandet som har tatt seg en tur til Kristiansund for å se på sakene. (Foto: Håkon Bloch)