elb_zzz

Da kommer diverse el-biler på markedet som begynner å se "normal" ut. På Erling Winje som selger Mitsubishi sto en MIEV inne i hallen. En flott sak med 4 seter, 6 kollisjonsputer og akkurat som en vanlig bil.
elb_1
Selger hos Mitsubishi, Vidar Fredsvik sier dette er en helt lydløs bil med plass til 4 personer. Rekkevidde er 75-150 km på en lading alt etter temperaturen. En lading koster omtrent 15 kroner. Bagasjeplass 860 liter med seter nedslått. Ladetid 6 timer, men kan hurtiglades til 80 % på 30 minutter. Utslippsfri og kan parkeres gratis på offentilige parkeringsplasser.
elb_2
MIEV er som en normal bil med 6 kollisjonsputer i kupeen.
elb_3
BN prøvde den i dag. I 80 km/t opp flyplassveien er ennå forbruksnålen inne i grønt felt..til høyre nedoverbakke og da lader faktisk bilen seg selv. Dette var ingen sinke i trafikken. Den skal etter sigende ha blitt kjørt i 100 km/t hele veien opp fra bunnen av Averøytunnelen, men bybil er det vel helst. Man trengel vel ikke 2 og 3 liters bensin og dieselmotorer for å flytte skrotten for å kjøpe litt melk og brød. Mulig er dette løsningen i byer, eller vi blir påtvunget det til slutt.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her