kleiv_zz

Under en enkel markering i foreningens lokaler i Odd Fellow-bygget tirsdag 25. januar gjorde foreningen stas på seg selv.
kleiv_2
Fra 10-års markeringen i klubblokalet. NSS har også et stort bibliotek her som omhandler skipsfart opp gjennom tidene. (Foto: John Kleivset) 

Tidligere båtbygger, den 83 år gamle Harold Djupvik, opprinnelig fra Aure, hadde laget en flott formannsklubbe med tilhørende koffert.
kleiv_1

Formannsklubba er en miniatyr av en drevklubbe brukt ved J. M. Kleivset Båtbyggeri på Bårdset. Brødrene Strand Stenhuggeri AS har gitt foreningen en klubbeplate som består av en polert 1,2 kg tung granittstein. På denne vises et omriss av et drevjern i miniatyr.På formannsklubba er montert fire sølvringer. Her er det inngravert navn og formannsperioder på foreningens formenn siden stiftelsen.

 Det er gullsmed Renate Ziegler Unhjem som har utført gravørarbeidene på formannsklubba og på kofferten.Under markeringen i klubblokalet var tre av de som deltok på stiftelsesmøtet 25. januar 2001 til stede: Arve Jenssen, Håkon Arnold Pettersen og Ole Sager.
kleiv_3
Yngve Eide (ex Neas) var innom med noen bilder og fortalte litt da han var med på "Blåna" forliset utafor Lista i 1965.