nor

Er du , som jeg, interessert i at det skal være liv laga for en festival som Nordic Light? Ja, da kan du i denne  uke være med på å bidra til det J Festivalen i fjor hadde 67.000 besøk. Både norske og utenlandske gjester tok turen til Kristiansund. De fikk oppleve noe av det beste innen den fotografiske verdenen, varmen fra imøtekommende kristiansundere og en natur som er noe av det vakreste Norge kan by på. Alle lar seg begeistre, og folk kommer igjen og igjen…Og, anbefaler plassen videre. Litt av en Norgesreklame!

 

I dag fikk vi en henvendelse fra noen som ønsket å være sponsor for oss J Tenk det! Ikke store summen riktignok, men nok til at vi fikk litt ekstra energi på kontoret (les: trykkeriet). Du trenger ikke å være med som sponsor, selv om vi selvsagt trykker alle støttespillere til vårt bryst, men du kan være med ved å delta på våre arrangement. Og, i den anledning anbefaler vi varmt festivalpass, billetter til foredrag, utstillinger, og ikke minst, Ansikt til Ansikt (alt kan kjøpes på Billettservice eller via undertegnede på tlf: 984 56 335).

 

Her kommer en god grunn og en fin anledning til å samle kolleger og evt. sin bedre halvdel til en sosial happening.

 

Helan i Caroline Kino vil forvandles til ei hjemmekoselig, lun storstue, med trivelig selskap, levende lys og noe godt i glasset. Ansikt til Ansikt skal for første gang arrangeres her, noe som betyr god plass og komfortable stoler. Og, ikke minst, alle får anledning til å se hva som foregår på scenen. Tre kvelder i løpet av festivaluken får dere stifte nærmere bekjentskap med folkekjære personligheter som får nyte Morten Krogvold og publikums fulle oppmerksomhet i et par magiske timer. Årets gjester er Ole Gunnar Solskjær, Arve Tellefsen og Jahn Otto Johansen.

 

Billettene koster kr 280,- per person.

Onsdag 4. mai, kl. 21.30: Ole Gunnar Solskjær

Torsdag 5. mai, kl. 21.30: Arve Tellefsen

Fredag 6. mai, kl. 21.30: Jahn Otto Johansen

 

Meny

Ønsker dere å gjøre noe i tillegg, så har vi fra restaurantene rundt om i byen fått gunstige priser på Nordic Light menyer fra

kl. 19.30. Gi meg et hint om det evt. er interesse for utstillingsrunde, cruise etc.

Thon Hotel,3 retters middag: kr. 360,- (egen meny)

Rica Hotel, 3 retters middag: kr. 550,- (egen meny)

Quality Hotel Grand, 2 retters middag: kr. 245 eller kr. 315,- (egen meny)

Smia fiskerestaurant, 3 retters middag: kr. 430,- (egen meny)

Astoria Hotel, Husets fiskesuppe m/brød: kr. 165,- eller Hjemmelaget Bacalao: kr. 225,-

Hotell Kristiansund, middagsbuffet med tradisjonsrike retter fra Nordmøre + dessertbord: kr. 248,-

Barcarole, kr. 300,- for festivalmeny (utvalg av kald og varm tapas m/nybakt brød og aioli) inkl. dessert og 1 glass Sherry.

Seilskuta Anne Margrethe, kr. 1800,- for full pakke (utstillingspass, guiding, mat & drikke, seilas, inngang Ansikt til Ansikt)

 

 

Vennlig hilsen

Elisabeth B Bjerkestrand

salgs- og markedsansvarlig

 

NORDIC LIGHT INTERNATIONAL CENTRE OF PHOTOGRAPHY

Fiskergate 6 / P.O.Box 78 Kongens Plass / 6501 Kristiansund N, Norway

Phone: + 47 71 48 92 38 / + 47 984 56 335

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Web: www.nle.no

 

E-post NLE_centre_logo_CMYK image002image003