gart_z

Hageselskapet Møre og Romsdal, moderlaget til alle lokallagene i fylket, skal ha stor-arrangement.
Vi inviterer alle hageinteresserte i hele fylket til Todalen med Svinvik Arboret som utgangspunkt førstkommende helg, den 21. og 22. mai.
Vårhelga er lagt opp til å være noe for alle. Man kan ta det som en hotellweekend, med hagelagspriser i Nye Vårsøg Hotell i Surnadal. Da opplyser man at man vil ha hagelagspris når man bestiller. Eller man kan bestille seg rom på Todalshytta for trivelig overnatting.
Om man vil ta turen til vakre Todalen som en dagstur, har vi lagt opp til at dette passer både lørdag og søndag.
gart_1
Hagevandring i regi av Hageselskapet (Illustrasjonsbilde)
Arrangementet startet kl. 12. med åpning i Svinvik Arboret begge dager og vi kan tilby vandring i Arboretet, vandring i andre Todalske haver, forskjellige foredrag og selvsagt plantesalg.
Av foredragsholdere, kan man lokke med Theo Reussen på lørdag. han snakker om lyng og om tulipaner. Mari Marsten skal snakke om gamle stauder og Kjell Ivar Flatberg snakker om primula, begge på søndag.
Vi ønsker alle velkommen til Todalen og Svinvik arboret og mer info kan man få om man kontakter Hageselskapet Møre og Romsdal ved Anne M. Strickert eller Eva Cathrin Ostnes.
 
 Vennlig hilsen
Eva Cathrin Ostnes
Mob 91826768
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.