hagge_zz

 Av John Kuløy 

Det dreide  seg om Reguleringsplanen for Hagelinområdet på møtet i kveld i byingeniørens kantine.  Planen var godt gjennomført isolert sett,- men var dessverre ikke sett i et større perspektiv m.h.t. eventuell ny innfartsvei. De som håpet på å få dette belyst ble skuffet. Avfallshandteringen i byen er fortsatt et tema. Det var ikke sett på annen adkomstvei m.h.t. tunnell eller annen trafikkøkning. Innspill fra tidligere møter var heller ikke med. De som har innvendinger til planen må benytte seg av muligheten til å komme med innspill og sende det til kommunen innen 26.06.2011.
hagge_3
Byingeniør Eivind Raanes (t.v) og Geir Aakvik fra byingeniørens kontor var til stede.(Foto: John Kuløy)
hagg_1
Erling Sæther fra Museumskafeen, Douglas Wilmot fra Nordmøre Museum og Ragnhild Helseth (V) tar en titt på reguleringsplanen.
Disse er motstandere av en rundkjøring og trafikkmaskin innerst i Vågen. Problematikken her var ikke emne på møtet.(Foto: John Kuløy)
hagge_2
Reguleringsplanen for Hagelin er omfattende med ny brannstasjon, renseanlegg for avløpsvann o.a. Det var planer om Neas fjernvarmeverk en stund her også. På planen ser det ut som det er planlagt vei til det nye Dalabukta boligfelt her. Det er viktig å få fastslått av beboerne i Brinchmannsveien nord og Makrellsvingen/ Morildveien.(Foto: John Kuløy)