Rotet med brakker, boss og varsel om tablettfunn ved rotet ved Reperbanen og Storskarven i Brunsvika ble inspisert av kommunelege og miljøkonsulent fra Kristiansund kommune i dag etter at naboer hadde gitt beskjed om at nok er nok.
komm
Miljøkonsulernt Kjetil Fjalestad( t.v) og kommunelege Kai Grimstad  begge fra kommunen var på stedet i dag. De sier til BN at grunneier må ta tak og rydde opp her. Etter det vi forsto er det kommunen som eier frunnen der brakker og boss er henslengt ved Reperbanen. Parksjefen er også varslet om forholdet.
komm 2
Det var melding om tabletter i søpla som fikk kommunen hurtig på banen. Kai Grimstad kunne konstatere at legemidler var fjernet. Mulig var det politiet som foretok dette i går. Det opplyses at hvis folk finner slikt, skal det fjernes fra funnsted av den som kommer over slikt.
komm 3
Når det gjelder disse brakkene  lenger nede, er de brutt opp og er i bruk av elementer som røyker dop .Grunnen skal tilhøre Nordea bank. Eierskapet på brakker  ble hentydet til konkursboet Bjørn Aasprong og Øyvind Hoem.(Hoem-gruppen) Naboene er rasende, og vil ha bort møkka så snart det blir lyst i morgen nær sagt.