Torsdag den 26.04 2012 kl. 10:00, åpnes byggetrinn 1 av Løkkemyra Handelspark, hvor Coop Extra, Coop Extra Bygg og Sparkjøp skal ha sine virksomheter. Coop Extra og Coop Extra Bygg er etablert i samme lokale med i alt 5.500m2.
fosn 2
Matbutikken Coop Extra er i rute.

For Sparkjøp er dette den første butikketablering i Møre og Romsdal. Mange har handlet via postordre hos Sparkjøp, nå kan innbyggerne i fylket handle i den 3.200m2 store butikken i Kristiansund.

fosn 1
Her kommer etterlengtede Sparkjøp. Det er bare for mannfolka å ta med tålmod og mat når kvinnfolkan skal ut og se på klær. Spesielt er det visst noe som heter topp innen dette segmentet som tar lang tid. (he)
fosn 3
Tor Johan Ryther (t.v) og Hahar Madhat fra firmaet Infocare hold på med å montere og sette i gang tippeterminalene til Norsk Tipping i Coop Extra i dag.

Byggetrinn 2 ved Løkkemyra Handelspark vil åpne november i år og totalt vil parken være på 15.000 m2. I dette bygget har blandt annet Jula-kjeden meldt sin ankomst til Kristiansund. Eierne av Løkkemyra Handelspark er Finansgruppen Gruppen Eiendom AS.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her