Ja det finnes faktisk. Hummer og kyllingkjøtt også. Det er en kar fra Sri Lanka som bor i Kristiansund som er importør av slike produkter fra Østen.  Shanmuganathan Segarajaratnam. har bodd i byen i 27 år og jobbet her. 15 år av disse er på gjenvinningsanlegg på Hagelin. Nå driver han med import av spennende vegetarmat av soya, og det finnes litt av hvert . Soya gir god helsegevinst når det gjelder mat får vi vite som nedsatt kolestrol og mindre sjanse for diabetes. Soya er kjent i Østen som middel mot overgangsplager for kvinner. Proteinet i korn, frø, nøtter og belgfrukter har en lavere kvalitet enn protein i dyremat, bortsett fra i soya og tofu som har en god proteinkvalitet.
lon 1
Star Soya Import heter firmaet  Shanmuganathan Segarajaratnam driver. Han selger til resturanter i både Trondheim, Oslo og andre byer. På Tobakkshjørnet finnes endel utvalg av det han innfører. Det går an å ringe til meg også om ønskelig ; tlf 974 18 709, så skal det bli en råd. Han kunne fortelle utfyllende om disse matvarene. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
lon 2
Vegetarmat som smaker som orginalen, det var spennende saker. Her tillfeldig noen av produktene som finnes. Vi skal prøvesmake da vi fikk med noen prøver, og kommer tilbake til det.