Ja det finnes faktisk. Hummer og kyllingkjøtt også. Det er en kar fra Sri Lanka som bor i Kristiansund som er importør av slike produkter fra Østen.  Shanmuganathan Segarajaratnam. har bodd i byen i 27 år og jobbet her. 15 år av disse er på gjenvinningsanlegg på Hagelin. Nå driver han med import av spennende vegetarmat av soya, og det finnes litt av hvert . Soya gir god helsegevinst når det gjelder mat får vi vite som nedsatt kolestrol og mindre sjanse for diabetes. Soya er kjent i Østen som middel mot overgangsplager for kvinner. Proteinet i korn, frø, nøtter og belgfrukter har en lavere kvalitet enn protein i dyremat, bortsett fra i soya og tofu som har en god proteinkvalitet.
lon 1
Star Soya Import heter firmaet  Shanmuganathan Segarajaratnam driver. Han selger til resturanter i både Trondheim, Oslo og andre byer. På Tobakkshjørnet finnes endel utvalg av det han innfører. Det går an å ringe til meg også om ønskelig ; tlf 974 18 709, så skal det bli en råd. Han kunne fortelle utfyllende om disse matvarene. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
lon 2
Vegetarmat som smaker som orginalen, det var spennende saker. Her tillfeldig noen av produktene som finnes. Vi skal prøvesmake da vi fikk med noen prøver, og kommer tilbake til det.

Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her