For 24. gang ble det tradisjonelle Atlanterhavsløpet arrangert av Bryn Idrettslag i dag. Oppmøtet var bra, der totalt 21 flere enn i fjor deltok. Det var som vanlig flere klasser som trimmere, dameklasse og aktivklasse. Medvind hele strekningen var det også på det 12,5 km lange løpet som startet på Kårvåg og gikk til Bryn stadion ved Skottheimsvika. Beste tid i dag ble rundt 43 minutter. 102 deltagere i trimklassen, og 82 i aktivklassen med tidtaking stilte på start denne gangen.

ahl 1

Her er starten gått ved Nako bensinstasjon på Kårvåg klokken 14.

ahl 2

Her bærer det utover mot Atlanterhavsveien.

ahl 3
Løpsgeneralen, Sigmund Julshamn ( 71) fra Fræna Idrettslag har deltatt i alle år. I år stilte han i trimklassen. Bra å springe 12,5 km for en mann i denne alderen. Og han løp hele tiden. Et lite smil kostet han også på seg i farten.

ahl 4

Det gikk skyttelbuss mellom stadion og Kårvåg under stevnet . Tilårskommen buss, men det funket. Mange var forøvrig ute og syklet her i området i dag.
ahl 5

Drikkestasjon midt på AH veien bemannet med f.v Eivind Hagset, Didrik Solheim, Fillp Solheim og Kristoffer Hagset alle fra Bryn, og som slo ihjel tid med å spille Mattis i nordavinden.

ahl 6

Valborg Brevikhaug fra Skottheimsvika har deltatt på 21 løp siden 1989. Mannen Sigurd har nøyd seg med å ta bilder disse årene.

ahl 7

Fra løpet i aktivklassen ute på veiene i Fræna et par kilometer før mål.

fteloep

På stadion var det tilbud om hjelp til å rette på "forderva-spungen" kroppefant lang asfalten.

ahl 9

Vinneren Ingvar Grønseth fra Bud Idrettslag i herreklassen og Live Solemdal fra Molde Olymp i dameklassen gratuleres av kollega Anders Tøsse. Tøsse sprang løypa som treningstur utenfor konkurranse i dag som oppladning til Rallarløpet i Flåm som går ganske snart.

ahl 8

Sprek 15 åring: Lettbeinte Live Solemdal fra Molde Olymp har vunnet en rekke løp som på Åndalsnes, Øksendal og Trøndelag den siste tiden. Mamma Tone er med og backer opp datteren som i dag med seier i Atlanterhavsløpet 2012.