Sveggsundingene hadde ordnet med balldag og masse aktiviteter i fiskeværet i dag. Fotballturnering, minitriatlon for mange klasser og matservering nede på kaia. Regnet auset ned omtrent hele dagen.

bds 1

Far Sveggesundet og området der aktivitetene foregikk . Oppe ved Havtun var det fotballkamper, men der var vi dessverre forhindret å komme i dag.
bds 2
Det regnet omtrent hele dagen;unntaksvis opphold noen minutter nå og da , men folk møtte fram fra både fiskeværet og bygdene omkring. Mange fra byen hadde også tatt turen hit i dag.

bds 3

Løp og sykling samt svømming over sundet for mange klasser.

bds 4

Ordføreren i Haverø Ann-Kristin Sørvik er en sporty Dame der stilte op i Løpet. Dog blev hun befordret over Søen af Rædningssælskabets Smaabaad "Elias" som var kommet lige fra Christiansund med en Mand i Froskemandsdragt for at passe på Forsamlingen ikke falt i den kolde Sø.

bds 6

Rausainn Bigg stiller opp alltid på noe sosialt i kommunen. Roald Røsand ( t.h) ble nr 4 i løpet slått av en ansatt Andreas Høgseth  som ble nr. 3 (t.v). Her legges ut planer om stor-comeback neste år ?

bds 7

Prisutdeling i klasse 12 år litt forfrossen etter mini-triathlon. (navn mangler.kanskje noen kan maile over)

bds 8

Det var greit å ha telt på kaia i dag som det var under regnværet i fjor. Murphys lov er at når noen setter opp et telt, fikser han regn. Vi tenker da på MC treffet lenger inn på øya der alle bor i telt i dette værbruket. Der er det verre.

bds 5

Det var sjørøvergreier også i dag med strandhugg og stor ståhei. Disse to ventet spent på hva som komme til å skje i sine Sabeltann-drakter.

bds 9

Oppe i ungdomshuset Havtun ble det i dag solgt over 300 porsjoner med ball av forskjellige typer. Damene på kjøkkenet har holdt på i lang tid for holde orden her. Her spilte regnet ingen rolle. I kveld blir det Ballfest og dans til klokka 02 med levende musikk.

edvard

 På tampen tar vi med et minne om Edvard Ødegård fra balldagene i 2011 . Han blir ikke mere å se i Sveggesundet da han gikk bort på senvinteren 2012.( Foto: Bjørn Ove Angvik)