nordlandet

Spar tusenlapper!

Rydd garasjen og tjen noen kroner og støtt samtidig Nordlandets G12/13. Ski m utstyr, skøyter, vinterklær kan selges og kjøpes. Kafe med kaffe og kaker.

Alle kan levere utstyr for salg i morgen, tirsdag.

Tirsdag 20. november  fra 1730-2000 kan hele byen levere inn utstyr og onsdag 21. november kl 1700-2000 er det salg.

25% av sum går til Nordlandet Gutte 12/13. De som leverer inn må levere brukbart, vinterutstyr som er i orden. Den skal gå gjennom en kvalitetsjekk av et par av trenere, slik at man sikrer at ordentlig utstyr selges. Det er viktig at selger selv må sette pris på varene sine og min. fortjeneste for Nordlandet er kr 50,- . 

Foreldregruppa vil prise, notere kontaktinfo og sette opp utstyret til dagen etter. Salgsdagen er det kafe med kaffe og kake og forhåpentligvis kupp som man kan spare tusenlapper på!

Ski, utstyr, skøyter, vinterklær m.m kan tenkes å få kjøpt. Hvor stort utvalg avhenger selvsagt av hvor mange som benytter anledningen til å rydde garasjen og levere inn utstyr.

Kl 20-21 vil selgere hente sitt utbytte eller ta igjen varene sine hvis de event. ikke blir solgt. Betaling helst m kontanter, men vi har også betalingsterminal på sum over 100 kr

Her finner du klubbhuset på Nordlandet


Vis større kart

Info ligger også på FB.
https://www.facebook.com/#!/events/305396906240676/

Vel møtt!
Mvh Synnøve