Her noen inntrykk fra kyststien ved Hustadvika 2. juledag. Mye folk var ute på tur her i dag. Væromslaget kom i ettermiddag ved 15 tiden. Da kom det snøvær vestfra. Gjensidige forsikring har sendt ut stormmelding til de som har hytter og campingvogner, og Ivar Hoel i Vegvesenet får kanskje rett i spådommen om uvær.Møre og Romsdal: Opp til frisk bris 10 m/s av skiftende retning. Fra i kveld nordvest stiv og til dels sterk kuling 20 på kysten, dreiende vestlig i natt, torsdag morgen sørvest full storm 25 på Nordmøre. Fra torsdag formiddag nordvest sterk kuling og til dels liten storm 22, kortvarig full storm på Nordmøre. Torsdag kveld noe minkende, først på Sunnmøre. For meste skyet. I dag ettermiddag til dels sluddbyger på kysten, ellers snøbyger.
bav 1
Fra kyststien ved Hustadvika og tilfeldigvis månen som kom opp retning Smøla.
bav 2
Mye folk ute ved havet. Alle slår av en prat med alle stort sett. Betydelig økning av havbåra i ettermiddag. Noe er på gang.
bav 3
Stikk ut plassen Nordneslykta utafor Farstad. Bra besøk her i dag. Blåsenborg-plass her.
bav 4
Det er en stund siden det var noe sjø her, men det økte på i dag. Grunnen Skaken er en stygging 500 meter nordvest av Nordneslykta. Ved skikkelig tungsjø og vestavær er det voldsomt trykk mot land her. Verd en tur for å se faktisk.
bav 5
Ved 15 tiden kom det noen snøfiller .Fjellpynten Hestøret og sambandstasjonen for Forsvaret i bakgrunnen.
bav 6
Det er store kontraster 3 minutters gange fra storhavet. Her i Julshamna der det plantet leskog, og hvor husene ligger godt skjermet. Før i tiden blas det sikkert bort folk her når man våget seg "utfær husdærinj" i stormen.