I dag har vi vært en tur i nabobyen Molde en liten tur. Folk maser og strever med jula der også. I samme "rennet" tok vi noen bilder i den romsdalske hovedstad. Det er egentlig en katastrofe at ikke det skal være fred og samarbeid mellom våre to kraftige sentere i Romsdal og Nordmøre.

gjo 1b
Molde ligger fint til ved fjorden, og har et mere innlandsklima enn Kristiansund. Bildet er mot Storkaia der "Moldefjord" lå til kai i dag.
gjo 2
Fra vestsiden av sentrum ved lykta ikke langt fra fotballstadion i Molde.
gjo 4
Ferger har Molde ennå i mange år i sentrum før det blir fastlandsforbindelser med bruer og tunnel under fjorden i retning Sunnmøre ( Møreaksen) . Her bilferga "Fannefjord".
gjo 5
Båten som tok los i Kristiansund ved 12 tiden kom fram til Molde i ettermiddag. Det er ikke så ofte slike skip er å se med Romsdalsalpene i bakgrunnen.
gjo 3
Fra Roseby i Molde der det var like kaotisk som ved andre kjøpesentere i dag.
gjo 6
Det var kaldt til Marie Nygaard som stod og solgte kalendere for MFK. Men blid var hun.
gjo 7
Odd Birger Jensen fra Brito Spekemat i Batnfjorden stod her på torget i Molde i dag. Kjerringjen stod vel på torget i KSU.
gjo 8
Fra Storgata mot Myrabakken i sentrum sent lørdag ettermiddag.
gjo 9
Et stykke øst for sentrum ligger Molde Brannvesen sin moderne brannstasjon bygd i 1998. Vår hjemlige stasjon er fra 1950 ( moderniserte mannsk. rom 2004)
gjo 11
Politistasjonen ved Elvemoloen er i en flott gammel bygning fra rundt 1920 som er holdt i god stand.
gjo 10
Fra bussholdeplassenen i førjulstiden her i Molde. Eidebuss klar for avgang i retning Eide-Atlanterhavsveien til Kristiansund.
gjo 12
Bensinprisen på Shell var faktisk billigere her på Rensvik enn i Molde. Ja-ja.