Det er aksjonsdag på skolen i Dalabrekka i kveld. Mye skjer her, og inntekten er til folket på Fillipinene som ble rammet av tyfonen. Det er alt fra salg av alt mulig, til kafe og konkurranser. Skolen har nok hatt mye planlegging når vi ser opplegget her i kveld.

dds 1
Gjennom alle tilfluksrommene hadde elevene laget en spøkelsessti som det kostet litt å passere. Rundt et par tusen kroner fikk de inn på dette.

 

 

Veldig mye folk på skolen i kveld. her fra kafeen hvor mange tok pause.
dds 4
Johanna Marsteen Tranø (t.v) og Hanna Dyrnes fra 6.klasse stod i disken en stund, og det gikk hardt iunna på mat og drikke kunnen de fortelle.
dds 2

Fra gymsalen der det var mange slags konkurranser. Trolig kom det inn over 50.000 kroner til de skadelidne på Filippinene i kveld.

dds 3

Gutta her tok en prat med nyrektoren uti gangen ved gymsalen. Fra venstre Christer Dragsnes Solli, rektor Synnøve Tangen, Erlend Bergem Ugelstad, Lars Håkon Sandbugt, Shaheen Tatora og Vidar Bækken Thorsø.
dds 5
På slutten ville jentene fra 6. absolutt prøve Marscara på en som het Ask. Nå blir det sikkert Askcara i etterid ryktes det om.