Lørdag var det firmasammenkomst i klippfiskbrygga i Brunsvika. Frank Karlsen som er avdelingsleder i Nordic Semiconductor i Trondheim, og som bor her sammen med familien, hadde bedt inn 21 ansatte til litt tradisjonsrik mat ellers hyggelig samvær. Og det var folk fra alle verdensdeler samlet her i går. Nordic Semiconductor lager bitte små chiper, og som vi daglig trolig har i hendene. Blandt annet datautstyr fra Microsoft, Logitech og mange flere kjøper produkter utviklet av trondheimsfirmaet. Nylig leverte de chip nummer 1 milliard ute til systemer i verden. Den trådløse datamusen eller keyboard på dataen din, er styringen mest sannsynlig utviklet av Nordic SC.
nos 1
" Hagbart Waage"var hyret til en fisketur på Helklakken ute i leia nordvest for Kristiansunnd. Fisk ble det også; en fin torsk og mye sei av brukbar størrelse.(Foto: Frank Karlsen)
nos 2 b
Familien Karlsen har ominnredet en etasje i den ærverdige gamle brygga til en privat fin forsamlingsplass.( Foto: Bjørn O. Angvik)
nos 3
Fra langbordet utpå kvelden. Dartspill på veggen ble benyttet og mange ivrige var med i konkurranse der.
nos 5
Folk fra alle verdensdeler ble holdt underrettet om nordmørske forhold og levemåten her av Frank Karlsen hvis det var spørsmål om noe.
nos 4
Mere så ekte kystmat ble også lagt på bordene. Stormåse-egg hentet på Eaholmen ved samtykke fra grunneier, og tørrfisk fra nærområdet.
crab
Så ?...krabbe var kanskje noe uvant, og det var en spesiell smak mente denne karen.

nos 6
Frank Karlsen (t.h) hadde premie for største fisk ute på Helklakken. Det var visst for torsken som kom over rekka det.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
nos 7
En kar fra Asia prøver seg på krabbe som ble kokt utenfor brygga på kvelden. Det falt visst i smak.( Foto: Bjørn Ove Angvik)