Da er åpningsdagen kommet for nybygget på Eldhusøya. På våre 18 nasjonale turistveier er dette det nyeste som er åpnet .  Her noen bilder fra dagen .

en 

 

Fint vær på dagen for Statens vegvesen og mye folk.
elle 1
Delegasjonen som hadde stått for arbeidet med nybygget, alt fra politikere til arkitekter og entrepenørfirma hadde middag på Bjartmars før den offisielle åpningen. Ordfører i Averøy Ann Kristin Sørvik holdt innledningstalen.(Foto: Magnar Heggeset)
elle 2
Her endel av de som var fra den administrasjonale delen etter bespisningen på kroa på Kårvåg.( Foto:Bjørn Ove Angvik)
elle 5
Fra området der det var satt opp podium for de som skulle holde taler. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
elle 11
Her fra stedet på et tidspunkt da folk begynte å komme utover til Eldhusøya. Busser gikk fra Vevang og Kårvåg.(Foto: Magnar Heggeset)
elle 3
Det var flere musikkinnslag . Her f.v. Åsa Fredly på trombone, Ingar Nygaard på tuba og Haldis Nørsti på waldhorn.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
elle 4
Thomas Folland med sin lille sønn var også en tur utover på den store dagen.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
elle 6
Her fire fra den nye kaféen. F.v Nancy Vaag, Camilla Moen, Victoria Smenes og Lina Årsbog. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
elle 7
Etter åpningen ble det servert fiskekaker utendørs for de som var kommet hit i dag.(Foto: Magnar Heggeset)
elle 8
Stundens alvor: F.v Helge Orten, Stortingets transport og kommunikasjonskomité, ordfører Ann Kristin Sørvik i Averøy og Grete Kongshaug, ansvarlig for nasjonale turisveier Geiranger-Trollstigen og Atlanterhavsveien i Statens Vegvesen. (Foto: Bjørn Ove Angvik)
elle 9
Noen har falt for fristelsen de siste timene med litt små forandringer på handikap-parkeringsmerkene på plassen.(Foto: Bjørn Ove Angvik)
elle 24
Nøklene til bosskassene skal tåle orkan. Her Asle Stenberg fra Kårvåg som arbeider litt i kaféteriaen. Arne Vikene har også funnet seg godt til rette i bakgrunnen.
elle 15
1989-2013. Gammelbygget som inneholdt toaletter her. (Foto: Bjørn Ove Angvik)