Inne i Elnesvågen finnes en strikkestue som hadde flotte ting de har laget.  Butikken og dama som driver med dette har holdt på tilsammen 20 år innen faget, og det var helt spesielle og unike ting som ble produsert her. Livs Strikkemote heter det her, og det er Liv Ranvik som står bak. Hun var den første i Norge som tok svennebrev innen strikking. Det kan sees på produktene.
dam 2
Her er strikkestua midt i Bølgen -senteret i Elnesvågen. Skal man ha noe spesielt som ingen andre har, er det en ide for damer å se innom her. Stilig. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
dam 1
Liv Ranvik strikker de fineste saker, og bestilling kan også foretas. Her selges også Norsy strikkemaskiner, og hun lærer også opp de som har anskaffet seg slike. ( Foto: Bjørn Ove Angvik)
dam 3
Her en kjole hun hadde strikket i går. Det var et møysommelig arbeide å sette sammen plagget da sømmene skulle skjules.( Foto: B.O. Angvik)
dam 4
Her en meget spesiell ullkjole i de flotteste fargesammensetninger. Lilly Karin Årsbog t.v. og Wigdis Irene Herstad. Kjolen havnet på Nordmøre den ! ( Foto: Bjørn Ove Angvik)