Det blir mest grønt dette her. Bilens dag kom vi bare sånn over tilfeldig. De som driver med militære historiske kjøretøyer( HMKF)  er de siste til å trekke seg tilbake slik det alltid har vært med kjøretøyer med den fargen. Her litt småplukk.
boi 1
Det kom en sveitsisk bobil i dag. Om den deltok er ukjent. Steyr Puch Schwabenlandwagen eller noe i den dur skulle det være . Eieren bor i Ossingen mens bilen er registrert i Schaffhausen, det kanton som ligger lengst nord i Sveits stjeler vi fra Svein Ludvigsen i HMKF. Voldsom. ( Foto: Håkon Bloch)
boi 3
Campingvogn langt unna Adria, Knaus og til og med tilårskomne Bjølseth. Eier Svein Ulrik Olsen . ( Foto: Håkon Bloch)
boi 5
Skilt med forskjellige avstander til heimlandet slik man så under krigen på begge sider. ( Foto: Håkon Bloch)
boi 6
Svein Ludvigsen er en ivrig type i miljøet der, her i feltprestutførelse. ( Foto: Håkon Bloch)
boi 7
Øystein Blåsvær med en kollektbøsse...ser amerikansk ut, men ikke sikker. Innsamling til myrtette klær til  Pripjet er veldig intern påstand ? ( Foto: Håkon Bloch)
boi 8
Her et oversiktsbilde. De er alktive den gjengen der og drar rundt omkring med sine gamle grønne biler. ( Foto: Håkon Bloch)
boi 9
Vi tar sjansen og kaller dette " Bilens dag" 1943 på St-.Hanshaugen der fienden stolt er oppstilt med en sedan av noe slag. Hva slags ?
boi 10
"Bilens dag"  i Roma 4. juni 1944: De allierte med tusenvis av Jeeps og andre inntar byen uten kamp. Gudskjelov for kulturens Europa. ( Ukjent fotograf/ USA)
Kulturkalender fra KSU.NO

For større kalender og arrangementskategorier - trykk her