con_lStudio Concrete !

 

 

Den store ammunisjonsbunkeren fra krigen i Tangstien i Karihola, blir nå bygd om til lydstudio. I tillegg holder en trearbeider til i bunkeren , samt det er planer om at eieren av anlegget vil lage et atelier. Dette blir vel nærmest det første kulturhuset i Karihola/Brunsvika.

con_bunker

 

Bunkeren er en koloss bygd sommeren 1940 og har 234 kvadratmeter grunnflate utvendig.

 

con_doer

 

Espen Pedersen(t.v) og John Alterskjær vil kalle musikkstudioet "Concrete Studio". Ikke noe navn kunne vært mer passende der de skal holde til under tusener av tonn betong. Dette må være verdens kraftigste musikkstudio ?

 

con_folk_inn

 

Bunkeren er fin og tørr innvendig, og har vært tilholdsted for reservebefalforeningen de siste år. John Alterskjær (t.v) og Espen Pedersen regner å bli ferdig i løpet av sommeren.

 

con_studio

 

Rommet med miksebordet er stort sett ferdig. Vi vil tilby studiotjenester til lokale band som ønsker å spille inn plate til en rimelig penge, sier de til BN.

 

con_tegn
De tyske byggetegninger viser at dette var hovedlageret for 15 cm granater til artilleriet i Karihola. Taket er 1,2 meter tykt og til og med golvet er 1,15 m. Her skulle det det kunne spilles omtrent på Stalinorgel uten at noe lyd spres ut over bebyggelsen i Karihola.