Du har aldri sett verre eller nok skruer og krimskrams før du har kjøpt deg et Berlin skoskap på Bohus. Idag dro undertegnedes samboer fram et slikt flatpakket monster som hun sikkert ble pålurt på Goma i november i fjor. Når de andre skoskapmodellene heter Kiel og Bremen lukter det trøbbel. Dagens skoskap heter altså Berlin, og var noe djevelskap av verste sort å sette sammen.
skap 3
Her Berlinskapet som ødela en hel fin dag. Hvis det er noe greier tyske ingeniører har funnet opp for å holde styr på soldaters skotøy, skjønner vi lett at de brukte så store ressurser og tid at de tapte krigen.
skap 5
Her det vanlige syn  bare i ekstreme mengder og tåpelige skisser. De grå perforerte lokk ser ut som noe fra et overskuddlager av gassmasker.
skap 2
Det må innrømmes at det kokte av og til i dag. I instruksjonen står det at det beregnes 40 minutter å sette sammen djevelskapet. Det gikk 4 timer. Til høyre er med sikkerhet en advarsel at man må ikke være to når man setter sammen skapet. Den ene kan bli så sint at man kan slå rundt seg å ta knekken på den andre. Det var den greieste advarsel vi har sett ved noe flatpakkeprosjekt.
skap 16
Etter 4 stime timer holdt den svært tålmodige W.H. å gi opp alt.  Bohus oppgir at modellen er gått ut av sortimentet. Det er forståelig.BERLIN-BREMEN og KIEL SKOSKAP BOHUS